Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Toiveiden tunti

Toiveiden tunnilla saa nimensä mukaisesti tehdä lapsen ja vanhemman toiveasioita!

Tunnilla pääsevät vanhemmat ja lapset (vauvat, vaaperot, taaperot ja nappulat) vapaasti liikkumaan ja leikkimään Jadesalissa. Käytössä on kaikki ihanat välineet (pallot, huivit, varjot, matot, puolapuut yms.) ja ennen kaikkea iso tila, jossa voi vapaasti temmeltää ja suuret peilit, joista ihailla omia taitoja!

Paikalla on ohjaaja kertomassa Toiveiden tunnin toiminnan pelisäännöt sekä soittamassa musiikkia. Tunnilla tehdään yhteinen alku- ja loppupiiri, muuten salissa on mahdollisuus tehdä liikunnallisia asioita omilla suosikkivälineillä tai kokeilla joitain uusia välineitä!

Tämä tunti sopii niille perheille, joilla on innostusta käyttää omatoimisesti tarvikkeita tai perheille, joissa lapsi haluaa liikkua vapaasti isossa tilassa. Konttaamaan pääsee vauhdikkaasti 10 metriä samaan suuntaan, tai puolapuilla voi kavuta korkealle ja hypätä sieltä vanhemman syliin! Tarjoamme mahdollisuuden tehdä rennosti isompaakin liikuntaa, mitä ei välttämättä kotiympäristössä ole mahdollisuus tehdä.

Tunti sopii hyvin myös korvaustunniksi, jos joku kauden tunneista on jäänyt välistä. Tunnilla voi tehdä muilta tunneilta tuttuja juttuja myös rauhallisemmin patjan päällä ja nauttia ihanasta musiikista ja muiden perheiden seurasta. Tunti on nimensä mukaisesti toiveiden mukaista liikkumista jokaisen perheen tarpeiden ja halujen mukaisesti.

Jokaisella kerralla soi taustalla erilainen musiikki. Musiikkien teemoina eri kerroilla ovat erilaiset, laadukkaasti valitut soittolistat. Pääset liikkumaan muun muassa tv:stä tuttujen melodioiden, lastenlaulujen, sirkusmusiikin sekä klassisen musiikin helmien tahtiin!

Voit ilmoittautua koko kevääksi, yksittäiselle tunnille tai tulla korvaamaan poissaoloa toiselta tunnilta.

Huom! Jos tulet korvaamaan poissaoloa, voit ilmoittaa asiasta lähettämällä emailin toimistoomme. Riittää, että kerrot osallistujan (lapsen) nimen ja mille tunnille olette tulossa korvaamaan.

Liikunnan riemua rennosti – lapsen sekä aikuisen omien lempivälineiden kanssa!

Ei tunteja syksylle 2024.