Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Mamayoga

Mamayoga tarjoaa pehmeän ja turvallisen tavan aloittaa palautuminen odotusajasta ja synnytyksestä. Kurssilla tehdään helppoja liikkeitä ja joogan asentosarjat ovat lempeitä ja terapeuttisia. Kurssilla huomioidaan vatsalihasten erkauman kuntoutus sekä lantionpohjan lihasten monipuolinen kuntoutus. Tunneilla pyrimme palauttamaan keskivartalon tuen ja löytämään syvät lihakset koko lantion alueelta sekä linjaamme ryhtiä paraemmaksi odotusajan jäljiltä. Teemme voimaa ja virkeyttä tehostavia harjoituksia, joiden tavoitteena on saada lisää energiaa arkeen. Kurssilla teemme myös rentoutumisharjoituksia.


Kurssilla joogataan yhdessä vauvan kanssa ja joogatessa myös vahvistetaan yhteistä vuorovaikutusta vauvan kanssa. Olet tervetullut kursseille heti synnytyksen jälkeen muutamien kuukausien jälkeen. MamaYoga -kurssi sopii myös sektion jälkeen. Vauvat saavat tulla moniin liikkeisiin mukaan tai äidin halutessa vauva voi olla viltillä äidin vieressä. Tunneilla on hyväksyvä ilmapiiri, ja voit halutessasi vaikka imettää tai vaihtaa vaipan. Meille on tärkeää, että jokainen saa tarvitsemaansa avun ja vauvat viihtyvät. Kaikki äidit ja vauvat ovat tervetulleita aikaisemmasta kokemuksesta riippumatta.

Tämä tunti on suunniteltu pääasiassa vanhemmille, joiden vauvat eivät vielä liiku aktiivisesti. Liikkuvien vauvojen, eli vaaperoiden vanhemmille suosittelemme Taaperoiden tunteja.

Ei kursseja syksylle 2024.