Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Taaperotanssi

Taaperotanssi muodostaa kokonaisuuden, joka vie lapsen ja aikuisen tarinan siivittämänä yhteiselle tanssimatkalle.

Taaperotanssitunneillamme lapsi ja aikuinen liikkuvat, leikkivät ja tanssivat yhdessä. Tanssi antaa lapselle mahdollisuuden löytää rytmi ja liike omasta kehostaan. Kurssilla heittäydytään opettajan johdolla mukaan musiikkiin ja muodostetaan yhteinen luova kokemus tanssista.

Kurssilla lapset ja aikuiset lähtevät mielikuvitusmatkalle yhdessä koko ryhmänä, mutta myös omalle vapaalle liikkumiselle jätetään tilaa. Mielikuvat, monipuolinen musiikki ja käytettävät välineet; kuten huivit, pallot ja höyhenet, innostavat tanssiin ja liikkumisen riemuun. Kurssilla harjoittelemme myös perusmotorisia taitoja ja loruttelemme.

Kurssin tärkeimpänä tavoitteena on lapsen ja vanhemman iloinen yhdessäolo sekä tanssin luovan liikkeen tuottama hyvä olo molemmille. Taaperotanssitunti on pienemmille osallistujille tutustumisretki tanssin maailmaan ja leikki-ikäisille osallistujille mainio polku lapsen itsenäisen tanssiharrastuksen aloittamiseen. Kurssille mukaan tuleva aikuinen ei tarvitse aikaisempaa tanssikokemusta, mutta taaperotanssi voi olla myös väylä jakaa vanhemman oma tanssiharrastus yhdessä lapsen kanssa.

Dance is one of the most powerful languages we have. This class is created to reconnect with your body, enjoy movement while bonding with your baby and surrounded by other mums. Toddlers are free to play around, interact with each other and explore a safe space.

In the class there will be a lot of ballet inspired movements - but don’t worry, you don’t need to have previous experience with ballet! There will also be a part of floor exercises aimed to rebuild the core and pelvic floor muscles in a safe way. Welcome to all mothers and babies!

Ilmoittaudu täältä:

TOUKOTUNNIT /KORVAUSTUNNIT 15.-19.5.2024


SYKSYN 2024 KURSSIT