Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Ohjeet ja säännöt


Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen Vipeltävän Siilin kursseille ja tunneille tapahtuu verkkokaupan kautta.

Tunneille ilmoittaudutaan valitsemalla haluttu tunti tai kurssi verkkokaupassa. Asiointi onnistuu nettipankkitunnuksilla tai luottokortilla. Olettehan huolellisia täyttäessänne ilmoittautumis- sekä yhteystietoja verkkokaupassa, jotta saamme oikeat yhteystiedot välitettyä myös tunnin opettajalle.

Tunneille ilmoittaudutaan aina kurssikohtaisesti. Koko vuodeksi ei voi ilmoittautua yhdellä kertaa.

Tunnit on mahdollista maksaa useammalla eri tavalla. Kaikki ilmoittautumiset tehdään verkkokaupan kautta.Maksutavat

Ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan kurssi (tai muu tuntikokonaisuus) nettipankkitunnuksilla, luottokortilla tai useammassa erässä laskun haluavilla esim. OP-laskulla. Checkout tarjoaa monia eri mahdollisuuksia suorittaa maksu. Täältä näet eri maksuvaihtoehdot.


Poissaolot ja korvauskäytäntö

Tunneilla on korvausoikeus. Tunteja voi korvata syyskauden ja kevätkauden viimeisillä viikoilla järjestettävillä tonttu- ja toukotunneilla. Näistä tiedotetaan asiakkaita, kun se on ajankohtaista.

Välillä on tilanteita, ettei tunnille kyetä löytämään ajoissa sijaista (äkilliset sairastumiset tai muut yllättävät tilanteet). Näissä tapauksissa tunnit joudutaan peruuttamaan nopealla aikataululla. Äkillisistä tunnin tai kurssin peruuntumisista tiedotetaan tekstiviestitse tunnille ilmoittautuneille, joten toivomme tarkkuutta ilmoittautumisen yhteydessä yhteystietoja täytettäessä. Nämä tunnit voi myös käydä korvaamassa. Perutuista tunneista pyrimme ilmoittamaan myös sosiaalisessa mediassa.

Korvausoikeus tunneille on voimassa kyseisen lukukauden ajan.

Mikäli oppilas sairastuisi vakavasti ja olisi poissa yli 50% kauden tunneista, on mahdollista siirtää osa oppilaan osallistumismaksusta seuraavalle lukukaudelle. Sairastapauksissa otathan yhteyttä toimistoomme lääkärintodistuksen kanssa.

Joulukuun lopussa on tarjolla tonttutunteja ja toukokuussa toukotunteja. Näille tunneille voi Vipeltävän Siilin kauden asiakkaat tulla veloituksetta korvaamaan poissaoloista tai tunnin peruuntumisesta käyttämättä jääneitä tunteja. Yleensä nämä tunnit ovat erikoistunteja. Tunneille on mahdollista tulla myös ulkopuoliset asiakkaat tai he, joilla ei ole korvattavia kertoja. Tällöin tunnit maksetaan erikseen kertamaksulla.


Kurssit 3-10 krt
Kurssimaksulla Teillä on paikka samaan ryhmään kyseiselle kurssille. Poissaoloja on mahdollisuus korvata tonttu/toukotunneilla. Poissaoloja ei tarvitse etukäteen ilmoittaa, ohjaajanne merkitsee läsnäolonne osallistujalistaan.


Kausitunnit 12 krt
Kausimaksulla Teillä on paikka koko kaudeksi samalta tunnilta yhteensä 12 kertaa. Poissaoloja on mahdollisuus korvata kauden päätteeksi järjestettävillä tonttu/toukotunneilla. Poissaoloja ei tarvitse etukäteen ilmoittaa, ohjaajanne merkitsee läsnäolonne osallistujalistaan.


Vakuutukset

Osallistujat ovat vastuuvakuutettuja. Jokainen perhe huolehtii itse vapaa-ajan tapaturmavakuutuksestaan. Tarkistathan, että vakuutuksenne ovat kunnossa.


Tunnilla käyttäytyminen

Tässä listattuna muutama käytännön asia, jotka jokaisen osallistujan on hyvä huomioida tasoon ja ikään katsomatta.


- saavuthan tunnille ajoissa

- laitathan pitkät hiukset kiinni

- pukeuduthan liikkumiseen sopivaan vaatetukseen

- tunneilla pidetään yhdessä hauskaa - kaikista ei tarvitse pitää, mutta kaikkien kanssa on tultava toimeen

- laitathan kännykän äänettömälle

- kysy rohkeasti opettajalta, jos sinulla on epäselvyyksiä tuntiin liittyen


Mikäli osalllistuja ei osaa käyttäytyä tunneilla sovittujen tanssituntisääntöjen puitteissa, opettajan huomautuksista huolimatta, voidaan osallistujan tunnit keskeyttää. Näissä tapauksissa keskustellaan henkilökohtaisesti asiakkaan kanssa.