Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Ohjeet ja säännöt


Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen Vipeltävän Siilin kursseille ja tunneille tapahtuu verkkokaupan kautta.

Tunneille ilmoittaudutaan valitsemalla haluttu tunti tai kurssi verkkokaupassa. Asiointi onnistuu nettipankkitunnuksilla tai luottokortilla. Olettehan huolellisia täyttäessänne ilmoittautumis- sekä yhteystietoja verkkokaupassa, jotta saamme oikeat yhteystiedot välitettyä myös tunnin opettajalle.

Tunneille ilmoittaudutaan aina kurssikohtaisesti. Koko vuodeksi ei voi ilmoittautua yhdellä kertaa.

Tunnit on mahdollista maksaa useammalla eri tavalla. Kaikki ilmoittautumiset tehdään verkkokaupan kautta.

Maksutavat

Ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan kurssi (tai muu tuntikokonaisuus) nettipankkitunnuksilla, luottokortilla tai useammassa erässä laskun haluavilla esim. OP-laskulla. Checkout tarjoaa monia eri mahdollisuuksia suorittaa maksu. Täältä näet eri maksuvaihtoehdot.


Poissaolot ja korvauskäytäntö

Kursseillamme ja kausitunneillamme on korvausoikeus. Korvausoikeudet vaihtelevat tuntien mukaan, alla voit lukea tarkemmat ohjeet.

Odottajien tunnit

Odottajien tunneilla käyvät osallistujat voivat korvata tunnin myös kauden aikana toisella odottajien tunnilla, esim. masupilateksen voi korvata masubarressa. Synntysvalmennuskurssia ei voi korvata.

Workshopit, luennot, valmennukset

Nämä ovat yleensä vain yhden tai kahden kerran kokonaisuuksia eikä näistä tulleita poissaoloja voida valitettavasti korvata. Mikäli Vipeltävä Siili joutuu peruuttamaan jonkun kerran korvataan tämä ensisijaisesti siirtämällä aikaa toiseen hetkeen tai mikäli tämä ei onnistu, niin hyvitämme Vipeltävästä Siilistä johtuvan peruutuksen rahallisesti asiakkaille. Olemme näissä tilanteissa aina erikseen yhteydessä asiakkaaseen. Mikäli tiedät itse, että olet estynyt tulemaan paikalle, voit siirtää paikkasi jollekin toiselle henkilölle, esim. tutulle. Laitathan emailia, kuka tulee tilallesi sekä tilalle tulevan henkilön yhteystiedot, niin osaamme päivittää osallistujalistamme.

Vauvatunnit, Taaperotunnit, Mama-tunnit, Kulttuuritoiminnan tunnit

Tunnit, joissa lapsi on mukana aikuisen kanssa voi korvata syyskauden ja kevätkauden viimeisillä viikoilla järjestettävillä tonttu- ja toukotunneilla. Näistä tiedotetaan asiakkaita, kun se on ajankohtaista. Tunteja voi korvata myös kauden aikana Toiveiden tunneilla.

Ennen kuin tulet korvaamaan, niin ilmoitathan korvaamisesta täyttämällä korvaustuntilomakkeen. Näin ohjaajamme saavat osallistumistiedot tuntia varten!

Välillä on tilanteita, ettei tunnille kyetä löytämään ajoissa sijaista (äkilliset sairastumiset tai muut yllättävät tilanteet). Näissä tapauksissa tunnit joudutaan peruuttamaan nopealla aikataululla. Äkillisistä tunnin tai kurssin peruuntumisista tiedotetaan tekstiviestitse tunnille ilmoittautuneille, joten toivomme tarkkuutta ilmoittautumisen yhteydessä yhteystietoja täytettäessä. Nämä tunnit voi myös käydä itsenäisesti korvaamassa kauden aikana. Perutuista tunneista pyrimme ilmoittamaan myös sosiaalisessa mediassa.

Korvausoikeus tunneille on voimassa kyseisen lukukauden ajan.

Mikäli oppilas sairastuisi vakavasti ja olisi poissa yli 50% kauden tunneista, on mahdollista siirtää osa oppilaan osallistumismaksusta seuraavalle lukukaudelle. Sairastapauksissa otathan yhteyttä toimistoomme lääkärintodistuksen kanssa. Tämä koskee kursseja ja kausitunteja. Luentoja, workshopeja tai valmennuksia ei voida siirtää eteenpäin. Sairastapauksissa ilmoittautunut henkilö voi kuitenkin siirtää oman osallistumisensa jollekin toiselle. Esimerkiksi jos henkilö A on sairastunut workshopin aikaan, voi hän antaa osallistumisoikeutensa henkilölle B. Ilmoitathan myös tällöin korvaustuntilomakkella, kenelle siirrät tuntisi, jotta ohjaajan läsnäololistat ovat mahdollisimman hyvin ajan tasalla.

Joulukuun lopussa on tarjolla tonttutunteja ja toukokuussa toukotunteja. Kauden aikana on tarjolla Toiveiden tunteja. Näille tunneille voivat Vipeltävän Siilin kauden asiakkaat tulla veloituksetta korvaamaan poissaoloista tai tunnin peruuntumisesta käyttämättä jääneitä tunteja. Yleensä nämä tunnit ovat erikoistunteja. Tunneille on mahdollista tulla myös ulkopuoliset asiakkaat tai he, joilla ei ole korvattavia kertoja. Tällöin tunnit maksetaan erikseen kertamaksulla.


Kurssit 3-10 krt
Kurssimaksulla Teillä on paikka samaan ryhmään kyseiselle kurssille. Poissaoloja on mahdollisuus korvata Tonttu-/Toukotunneilla/Toiveiden tunneilla. Poissaoloja ei tarvitse etukäteen ilmoittaa, ohjaajanne merkitsee läsnäolonne osallistujalistaan.


Kausitunnit 12 krt
Kausimaksulla Teillä on paikka koko kaudeksi samalta tunnilta yhteensä 12 kertaa. Poissaoloja on mahdollisuus korvata kauden päätteeksi järjestettävillä Tonttu-/Toukotunneilla/Toiveiden tunneilla. Poissaoloja ei tarvitse etukäteen ilmoittaa, ohjaajanne merkitsee läsnäolonne osallistujalistaan.


Vakuutukset

Osallistujat ovat vastuuvakuutettuja. Jokainen perhe huolehtii itse vapaa-ajan tapaturmavakuutuksestaan. Tarkistathan, että vakuutuksenne ovat kunnossa.


Tunnilla käyttäytyminen

Tässä listattuna muutama käytännön asia, jotka jokaisen osallistujan on hyvä huomioida tasoon ja ikään katsomatta.


- saavuthan tunnille ajoissa

- laitathan pitkät hiukset kiinni

- pukeuduthan liikkumiseen sopivaan vaatetukseen

- tunneilla pidetään yhdessä hauskaa – kaikista ei tarvitse pitää, mutta kaikkien kanssa on tultava toimeen

- laitathan kännykän äänettömälle

- aikuinen on vastuussa, että vauva/lapsi ei häiritse muita (esim. vauvatunneilla aikuinen huolehtii, että oma vauva ei kiipeile muiden vauvojen/aikuisten päälle.)

- kysy rohkeasti opettajalta, jos sinulla on epäselvyyksiä tuntiin liittyen


Turvallinen tila

Vipeltävän Siilin toimintaan ovat tervetulleita kaikki. Toimintamme on suvaitsevaista ja toisia kunnioittavaa ja perustuu yhteiseen positiiviseen tekemiseen ja odotus- ja vauva/taaperovaiheen taianomaisuuden jakamiseen.

Mikäli osalllistuja ei osaa käyttäytyä tunneilla sovittujen tanssituntisääntöjen puitteissa, opettajan huomautuksista huolimatta, voidaan osallistujan tunnit keskeyttää. Näissä tapauksissa keskustellaan henkilökohtaisesti asiakkaan kanssa.