Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Vauvatemppuilu

Vauvatemppuilu on monipuolinen harrastus vauvalle ja vanhemmalle.Vauvatemppuilu vahvistaa lapsen kehontietoisuutta ja käsitys omasta kehosta on lähtökohta muulle oppimiselle. Tuntien ohjelma kehittää vauvan ja vanhemman koordinaatiota, kehonhallintaa, luovuutta ja tietysti yhteistä vuorovaikutusta. Temppuilussa vauva saa kokemuksia erilaisten liikkeiden ja temppujen vaikutuksesta omaan kehoon sekä musiikin ja loruttelun rytmistä omassa kehossaan.

Vauvatemppuilu on kokonaisuus, joka tarjoaa vauvalle ja vanhemmalle mahdollisuuden oppia uusia yhteisiä taitoja sekä yhdistää musiikkia yhteiseen liikkumiseen.

Tunneilla teemme huimia temppuja, akrobatia- ja tasapainoharjoituksia, ihania toiminnallisia loruja sekä musiikin siivittämiä liikuntaleikkejä. Tunneilla teemme myös luovempia tanssiharjoituksia yhdessä sekä välinekokeiluja mm. palloilla, huiveilla, leikkivarjolla ja höyhenillä. Tunneilla käytämme paljon erilaisia kantoasentoja ja monipuolista musiikkia. Vauvatemppuilu on ennen kaikkea hauskaa yhdessä liikkumista ja temppuilua. Kaikki vauvatemppuilun harjoitukset ovat yhteisiä vauvalle ja vanhemmalle; myös aikuinen saa tunnilla kevyttä liikuntaa.

Tämä tunti sopii vauvojen lisäksi myös liikkuville vauvoille, eli vaaperoille. Suositusikä kurssille on 4 kk – 1 vuotta. Tunti pohjautuu pistetyöskentelyyn, jossa on eriytettyjä ohjeita eri motorisen kehityksen vaiheessa oleville temppuilijoille.

Tervetuloa mukaan monipuoliseen vauvatemppuiluun!

Ilmoittaudu täältä:

SYKSYN 2024 KURSSIT

Keskiviikkoisin