Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Vipeltävän Siilin leikkikoulu

Ryhmän toimintaa ohjaa selkeä pedagoginen suunnitelma jokaista leikkikoulun opetuskertaa varten. Vuoden aikana päästään ihmettelemään, oppimaan, musisoimaan, tutkimaan, eläytymään ja taiteilemaan eri teemojen mukaisesti.

Leikkikoululaisilla on käytössään oma kaunis oppimistila, jossa on laadukkaat leikkikalut ja viimeistelty leikkiin innostava ympäristö. Leikkikoulun tiloista löytyy myös huolella valitut kirjat, palapelit ja muut tarvikkeet lasten oppimisen tueksi ja iloksi. Lisäksi leikkikoululaiset pääsevät käyttämään Tanssilan tanssisaleja. Tanssisalit tarjoavat tilat, joissa on peilit, puolapuut, pallot, vanteet ja 150m2 tilaa liikkua!

Leikkikoulun toimintaa johtaa varhaiskasvatuksen opettaja, jolla on yliopiston opettajakoulutus. Leikkikoulun toiminnanjohtaja on myös päivätoiminnan ryhmän pääopettaja.


Päivätoiminnan ryhmä sopii perheelle, joka:
  • Etsii laadukasta toimintaa lapselleen muutamaksi tunniksi kerrallaan 2 päivänä viikossa.
  • Haluaa antaa mahdollisuuden positiiviseen liikuntakasvatukseen turvallisessa ympäristössä. (Suositus lasten liikunnalle on väh. 2h päivässä).
  • Arvostaa laadukasta opetusta osana lapsen kasvua.
  • Haluaa lapselle pienen ja turvallisen lapsiryhmän, jonka toiminnassa on tutut kasvattajat paikalla.
  • Leikkikoulu antaa perheelle mahdollisuuden hengähtää kodin pedagogisten aktiviteettien kanssa, sillä leikkikoulussa lapsesi saa joka viikko ikätasolleen sopivasti suunnattua toimintaa taiteen, tieteen ja liikunnan osalta.

Hae mukaan toimintaamme! Hakulomake avoinna.