Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Isä-vauvatemppuilu

Tämä tunti sopii vauvojen lisäksi myös liikkuville vauvoille, eli vaaperoille ja yli 1-vuotiaille taaperoille, vaikka kurssin nimessä on mainittu vain vauvat!

Tunti pohjautuu pistetyöskentelyyn, jossa on eriytettyjä ohjeita eri motorisen kehityksen vaiheessa oleville temppuilijoille.

Suositusikä kurssille on 5kk-1,5vuotta. Kurssille voi tulla myös ennen 5:kk, jos lapsi on jo jäntevä ja osaa kannatella itseään, tuntia ei kuitenkaan suositella alle 4-kuukautisille vauvoille.

Temppuilu kehittää vauvan/taaperon ja isän koordinaatiota, kehonhallintaa sekä tietysti vauvan ja aikuisen yhteistä vuorovaikutusta. Kaikki tunnin harjoitukset ovat yhteisiä lapselle ja isälle; myös aikuinen saa tunneilla kevyttä liikuntaa. Tunti on ennen kaikkea hauskaa yhdessä tekemistä ja temppuilua. Yhteisessä harrastuksessa vauva/taapero saa kokemuksia erilaisten liikkeiden ja temppujen vaikutuksista omaan kehoon. Yhteinen liikkuminen vahvistaa vauvan/taaperon kehotietoisuutta ja antaa vanhemmalle uutta varmuutta sekä monipuolisuutta lapsen käsittelyyn.

Kurssilla harjoittelemme akrobatiaa, tasapainoilua ja teemme välinekokeiluja
huiveilla, pienillä palloilla ja leikkivarjolla. Lisäksi yhdistämme loruja
temppuiluun. Kurssi etenee valmistelevista liikkeistä kohti vaativampia
yhteisiä temppuja. Kaikissa kurssin tempuissa etenemme vauvojen ja vanhempien
ehdoilla. Jokaisen tunnin aluksi teemme yhdessä lämmitteleviä ja valmistelevia
harjoituksia. Kurssilla tärkeintä on tunne turvallisuudesta ja vanhemman
varmuudesta omaan osaamiseensa sekä tietenkin hauska yhdessäolo. Oletteko valmiit kuperkeikkaan, lentokoneeseen ja kärrynpyörään?

Tervetuloa mukaan vauhdikkaalle tunneille!

Ilmoittaudu kursseille:

Su klo 16.00-16.45 Isä-vauvatemppuilu (6kk alk.),kurssi 1, alkaen 29.1. , 3krt

Su klo 16.00-16.45 Isä-vauvatemppuilu (6kk alk.),kurssi 2, alkaen 19.2. , 3 krt