Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Isä-vauvatemppuilu

Tämä tunti sopii 5kk täyttäneille vauvoille ja liikkuville vaaperoille isänsä tai muun huoltajan kanssa.

Tunti pohjautuu pistetyöskentelyyn, jossa on eriytettyjä ohjeita eri motorisen kehityksen vaiheessa oleville temppuilijoille.

Suositusikä kurssille on 5kk – 1 vuotta. Kurssille voi tulla myös ennen 5:kk, jos lapsi on jo jäntevä ja osaa kannatella itseään, tuntia ei kuitenkaan suositella alle 4-kuukautisille vauvoille.

Temppuilu kehittää vauvan ja isän koordinaatiota, kehonhallintaa sekä tietysti vauvan ja aikuisen yhteistä vuorovaikutusta. Kaikki tunnin harjoitukset ovat yhteisiä lapselle ja isälle; myös aikuinen saa tunneilla kevyttä liikuntaa. Tunti on ennen kaikkea hauskaa yhdessä tekemistä ja temppuilua. Yhteisessä harrastuksessa vauva saa kokemuksia erilaisten liikkeiden ja temppujen vaikutuksista omaan kehoon. Yhteinen liikkuminen vahvistaa vauvan kehotietoisuutta ja antaa vanhemmalle uutta varmuutta sekä monipuolisuutta lapsen käsittelyyn.

Kurssilla harjoittelemme akrobatiaa, tasapainoilua ja liikkumista musiikin tahdissa. Aikuisen sylissä lapsi saa turvallisia kokemuksia liikkumisen eri muodoista. Teemme tunneilla myös välinekokeiluja huiveilla, pienillä palloilla ja leikkivarjolla. Lisäksi yhdistämme loruja temppuiluun. Kurssi etenee valmistelevista liikkeistä kohti vaativampia yhteisiä temppuja. Kaikissa kurssin tempuissa etenemme vauvojen ja vanhempien ehdoilla. Jokaisen tunnin aluksi teemme yhdessä lämmitteleviä ja valmistelevia harjoituksia. Kurssilla tärkeintä on tunne turvallisuudesta ja vanhemman varmuudesta omaan osaamiseensa sekä tietenkin hauska yhdessäolo. Oletteko valmiit kuperkeikkaan, lentokoneeseen ja kärrynpyörään?

Tervetuloa mukaan vauhdikkaalle tunneille!

Ilmoittaudu kursseille:

KEVÄT 2024

SUNNUNTAISIN


SYKSY 2024

SUNNUNTAISIN


"Sain kurssin lahjaksi. Olin vähän epäileväinen, mutta tämä on ollut ihan tosi hauska harrastus. Oli kiva nähdä, mistä rasteista vauva tykkäsi eniten. Samalla vaimo pääsee omiin harrastuksiinsa." Palaute, kevät 2023.