Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Ohjaajat

Karoliina Papinoja

Karoliina on pitkänlinjan tanssija ja tanssinopettaja. Hän on opiskellut tanssia eri puolilla Suomea ja tehnyt tanssinopettajan amk-tutkinnon Kuopiossa. Karoliina on iloinen ja kannustava opettaja, joka opettaa isä-vauvautemppuiluja sekä taaperotemppuiluja.

Nina Mamia

Nina Mamialla on lähes 20 vuoden kokemus erilaisten tanssi- ja liikuntatuntien ohjaajana. Nina on valmistunut
koreografiksi Teatterikorkeakoulusta ja ohjaajaksi Helsingin Ammattikorkeakoulu Stadiasta. Tanssinopettajan opintoja hänellä on hänellä on Turun Taideakatemiasta. Ohjaajana Ninalle on tärkeää jokaisen oppilaan kohtaaminen, hyväksynnän ilmapiirin luominen, tanssin ja liikunnan riemu.

Laura Pentzin

Laura Pentzin on toiminut koko ikänsä tanssin parissa niin esiintyjänä, koreografina kuin tanssinopettajana kaikenikäisille tanssin harrastajille. Lauran sydäntä lähellä ovat erityisesti perheen pienimpien ja heidän vanhempien ohjaus yhteisten kokemusten ja elämysten pariin.

Maria Beseghi is a pilates instructor specialized in maternity coaching, as well as a dance teacher and former professional ballet dancer. Her method combines dance, pilates, pelvic health and body conditioning. Maria wants to help mothers feeling empowered and enjoying movement together with their little ones. She will guide you with positivity and good energy, while using her expertise in pre and postpartum training.

Iiris Salmenmaa

Iiris on koulutukseltaan tanssija ja kasvatustieteen maisteri. Hän on erikoistunut erityisesti esi- ja
alkuopetusikäisten lasten opetukseen sekä tanssikasvatuksen kehittämiseen. Iiris on opettanut tanssia kaikenikäisille oppilaileen 20 vuoden ajan. Lisäksi hän on toiminut luokanopettajana sekä varhaiskasvatuksen opettajana viimeiset kymmenen vuotta. Iirikselle tärkeää on positiivisen, turvallisen ja innostavan ilmapiirin luominen.