Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Ohjaajat

Linda Kokkila

Linda on personal trainer, ravintovalmentaja sekä lantionpohjan hyvinvointineuvoja. Kolme lasta synnyttäneenä hän tietää, että maltti, armollisuus ja lempeys ovat valtteja palautumisprosessissa. Linda ohjaa sinut lempeästi kohti vahvempaa kehoa ja energisempää arkea.

Laura Pentzin

Laura Pentzin on toiminut koko ikänsä tanssin parissa niin esiintyjänä, koreografina kuin tanssinopettajana kaikenikäisille tanssin harrastajille. Lauran sydäntä lähellä ovat erityisesti perheen pienimpien ja heidän vanhempien ohjaus yhteisten kokemusten ja elämysten pariin.

Nina Mamia

Nina Mamialla on lähes 20 vuoden kokemus erilaisten tanssi- ja liikuntatuntien ohjaajana. Nina on valmistunut
koreografiksi Teatterikorkeakoulusta ja ohjaajaksi Helsingin Ammattikorkeakoulu Stadiasta. Tanssinopettajan opintoja hänellä on hänellä on Turun Taideakatemiasta. Ohjaajana Ninalle on tärkeää jokaisen oppilaan kohtaaminen, hyväksynnän ilmapiirin luominen, tanssin ja liikunnan riemu.

Iiris Salmenmaa

Iiris on koulutukseltaan tanssija ja kasvatustieteen maisteri. Hän on erikoistunut erityisesti esi- ja
alkuopetusikäisten lasten opetukseen sekä tanssikasvatuksen kehittämiseen. Iiris on opettanut tanssia kaikenikäisille oppilaileen 20 vuoden ajan. Lisäksi hän on toiminut luokanopettajana sekä varhaiskasvatuksen opettajana viimeiset kymmenen vuotta. Iirikselle tärkeää on positiivisen, turvallisen ja innostavan ilmapiirin luominen.

Jonna Arola

Jonna Arola on kasvatustieteen maisteri. Hän on lisäksi opiskellut tanssiterapiaa, tanssipedagogiikkaa sekä lasten tunnetaitojen ohjaamista. Vipeltävässä Siilissä hän on ohjannut jo vuodesta 2014 alkaen vauva- ja taaperotanssia.

Johanna Ahlroos

Johanna Ahlroos on valmistunut SomaticPilates ohjaajaksi (pitkä koulutus) 2017. Johanna on suuntautunut erityisesti raskausajan ja synnytyksen jälkeiseen pilatesohjaukseen. Johanna on myös Spiraalistabilaatio -ohjaaja ja päätoimenaan Johanna on tanssija ja koreografi (MA).