Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Vauvatanssi

Vauvatanssi on kokonaisuus, joka tarjoaa pehmeän tanssimatkan vauvalle ja vanhemmalle.

Sylissä tanssittamalla vauva saa kokemuksia erilaisten liikkeiden rytmistä, musiikista ja äidin kehosta, jolloin vauva saa luontevasti kokemuksia myös omasta kehostaan. Yhteinen liikkuminen vahvistaa vauvan kehontietoisuutta. Vauvatanssi avaa äidille ja vauvalle mahdollisuuden löytää luovempi väylä yhteiselle vuorovaikutukselle.

Tanssituntien pääpaino on ryhmän yhteisissä vauvan motorista kehittymistä ja aistien kehittymistä tukevissa tanssillisissa tuokioissa. Tunneilla on oma osionsa luovempaan tanssilliseen liikkumiseen, liikkeillä leikittelyyn sekä ilon, vapauden ja keveyden löytämisessä omaan ja yhteiseen liikkumiseen. Oleellista kuitenkin on jaettu tanssikokemus, liikkeen ja kosketuksen kautta tapahtuva vuorovaikutus sekä vanhemman ja vauvan välillä että vauvoilla suhteessa toisiinsa.

Vauvan ja vanhemman aisteja virittämään käytämme erilaisia välineitä, kuten huiveja, palloja tai höyheniä sekä monipuolista musiikkia. Vauvatanssikurssille voi tulla ilman aikaisempaa tanssikokemusta tai se voi olla uusi väylä jatkaa omaa tanssiharrastusta.

Dance is one of the most powerful language we have. This class is created to re-connect with your

body, enjoy movement while bonding with your baby in a safe space and surrounded by other mothers.

In the class there will be a lot of ballet inspired movements - but don’t worry, you don’t need to have previous experience with ballet! There will also be a part of floor exercises aimed to rebuild the core and pelvic floor muscles in a safe way. Welcome to all mothers and babies!

TOUKOTUNNIT 2024