Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Mama

Mama-tunneilla liikkumisen keskiössä on synnyttänyt äiti tai muuten vauvan kanssa päiväsaikaan kuntoilua haluava aikuinen.

Mama-tuntimme on suunnattu pääasiassa aikuiselle. Näillä tunneilla pääpaino on synnytyksestä palautumisessa tai muussa vanhemman oman liikunnallisuuden vahvistamisessa vauva/vaaperoarjen tuoksinnassa. Vauvat ovat tunnilla mukana ja vauvaa voi syöttää ja huomioida vauvan tarpeiden mukaisesti tunnin aikana.

Mikäli lapsesi on jo energisesti liikkuva vaapero, on hyvä huomioida, että mama-tunneilla ohjaaja ohjaa pääasiassa aikuisia ja liikkuvat lapset ovat jokaisen vanhemman vastuulla. Salissa on liikkuville vaaperoille tarjolla mm. ryömintätunneli ja palloja omatoimista puuhastelua varten. Vanhemman tulee kuitenkin pitää huolta, että oma vaapero ei häiritse muita aikuisia tai vauvoja esimerkiksi kiipeilemällä näiden päälle. Moni liikkuvainenkin vauva on kuitenkin innostunut omatoimiseen konttaukseen tai pallojen ihmettelyyn, jolloin vanhemmalle jää mahdollisuus tunnilla keskittyä omaan treenaukseen – toki omaa vaaperoa samalla sivusilmällä valvoen.

Mamacore

Mamapower

Mamayoga

Mamapilates

Mamabarre