Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Mamapilates

Mamapilates-kurssi on kokonaisuus, jonka tavoitteena on auttaa kehoa palautumaan odotusajasta ja synnytyksestä sekä niiden tuomista muutoksista kehoon.

Odotusaikana kehon painopiste muuttuu, jonka seurauksena selän kuormitus kasvaa, rintakehän liikkuvuus vähenee ja lantiopohjaan kohdistuva paine suurenee. Mamapilates-tunneilla tavoitteena on palauttaa ja parantaa kehon tasapainoa ja liikkuvuutta. Tunneilla vahvistetaan lantionpohjan-, vatsa-, selkä- ja pakaralihaksia mahdollinen erkauma huomioiden. Harjoittelu painottuu aluksi etenkin syviin vatsalihaksiin ja lantionpohjan lihaksiin sekä yhteyden löytämiseen eri kehonosien välillä. Kurssin aikana opetellaan oikeiden lihasten löytämistä ja oikea-aikaista aktivaatiota oman tason mukaan erilaisia pienvälineitä käyttäen.

Pilatesharjoittelun avulla on mahdollista muun muassa vähentää synnytyksen jälkeistä virtsankarkailua sekä parantaa ryhtiä ja kehonhallintaa. Liikunta auttaa myös pitämään mielen virkeämpänä ja helpottaa nukkumista ja parantaa unenlaatua. MamaPilates on pilatestä räätälöitynä synnyttäneille äideille. Tunneille voi tulla myös sektion jälkeen, kun lääkäri on antanut luvan. Mamapilates –tunnit ovat turvallinen tapa aloittaa harjoittelu synnytyksen jälkeen.

Tämä tunti on suunniteltu pääasiassa vanhemmille, joiden vauvat eivät vielä liiku aktiivisesti. Liikkuvien vauvojen, eli vaaperoiden vanhemmille suosittelemme Taaperoiden tunteja.

Ei kursseja tällä kaudella.