Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Taaperot

Taaperotunnit on suunniteltu taaperoille yhdessä aikuisen kanssa. Tunneilla aikuinen tekee yhdessä lapsen kanssa erilaisia liikunnallisia harjoitteita musiikin ja lorujen siivittämänä.

Tunneilla on hyväksyvä, positiivinen tunnelma ja kaikki vaaperot ja taaperot ovat tervetulleita mukaan toimintaamme. Vipeltävän Siilin vauvojen ja taaperoiden tunneilla kaikki aikuiset toimivat positiivisina, kannustavina ja lempeinä esimerkkeinä alusta alkaen.

Taaperotunnit sopivat käveleville lapsille n. 1-vuotiaasta alkaen. Taaperotunnit sopivat hyvin myös vaaperoille, eli vauvoille, jotka liikkuvat jo aktiivisesti kontaten ja harjoittelevat kävelyä.

Taaperoiden tunneilla harjoitellaan jo asteittain omaa liikuntaharrastusta tai mahdollisesti alkavaa päiväkotia varten toimintaa ryhmässä yhdessä oman tutun aikuisen kanssa.

Taaperoiden tunneilla on menoa ja meininkiä ja erilaisia temppuja tehdään aktiivisesti vanhemman kanssa sekä myös niin, että lapsi itse on keskeisimmässä osassa ja aikuinen lapsen tukena ja apuna.

Tunneilla käytetään erilaisia välineitä, kuten palloja, huiveja ja vanteita. Tunneilla tärkeässä roolissa on myös mahdollisuus liikkumiseen isossa tilassa eri tavoin perusliikkumistaitoja harjoitellen ja vahvistaen.

Taaperotemppuilu

Taaperotanssi

Isä-vauvatemppuilu

(tämä tunti on myös vaaperoille ja taaperoille sopiva, vaikka kurssin nimessä on mainittu vain vauvat)

Toiveiden tunti

Taaperotunnit on loistava väylä myös vanhemmalle saada hiki pintaan yhdessä lapsen kanssa. Taaperotuntien jälkeen lapsen on helppo siirtyä seuraaville ohjatuille harrastustunneille jo itsenäisesti!

Yhteistyö Tanssilan tanssikoulun kanssa luo turvallisen jatkumon samoissa tiloissa siirtyä esimerkiksi Tanssilan järjestämille aikuinen-lapsi-tanssitunneille, taaperotanssiin tai satutanssitunneille.