Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Mamacore

Mamacore-tunti sisältää paljon matolla tehtäviä liikkeitä ja sopii vanhemmalle, joka haluaa aloittaa liikunnan lempeästi synnytyksen jälkeen. Mamacoressa kohdealueena ovat selkä, hartiat, pakarat ja vatsat, lantionpohjan lihaksia unohtamatta.

Tunnin ohjaa kokenut äitiysfysioterapeutti, joka huomioi jokaisen henkilökohtaisen tilanteen erikseen. Tunnille uskaltaa siis hyvin tulla, on takana sektio tai alatiesynnytys ja synnytyksestä aikaa vasta vähän aikaa tai hieman enemmän.

Tervetuloa mukaan treenaamaan vauvan kanssa. Tunnille voi osallistua myös ilman vauvaa. Jokainen on tervetullut omana itsenään. Osa tuntia on myös lempeä kehonhuolto ja positiivinen suhtautuminen omaan kehoon synntyksen jälkeen.

Tunti sopii erityisen hyvin ensimmäiseksi synnytyksen jälkeen aloitettavaksi treenitunniksi jälkitarkastuksen jälkeen. Tunnille saa tulla myös vanhemman vauvan kanssa – tunti antaa hyvää perustreeniä kehon tukilihaksistolle ja sopii erityisen hyvin, jos liikunnasta on kulunut aikaa ja haluaa aloittaa treenaamisen kevyesti. Mamapower on Mamacorea raskaampi tunti ja sopii hyvin jatkokurssiksi, jos haluaa esimerkiksi rytmittää vauvavuotta eri lukukausina eri tunneilla.

Vaaperoita, eli liikkuvia vauvoja sekä taaperoita varten. on salissa ryömintätunneli ja pieniä liikuntavälineitä omatoimista toimintaa varten.

Ilmoittaudu täältä:

Syksy 2024

"Aivan ihana kurssi. Joka kerralla hieman erilaisia liikunnallisia tehtäviä. Joogabolsterien päällä tehtävistä avaavista venytyksistä kuminauhatreeniin! Vauvat viihtyivät paljon keskenään vanteiden ja pallojen kanssa, joten äitinä pääsi oikeasti tekemään vatsalihaksia!" Osallistuja, kevät 2023.