Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Luennot ja workshopit

Vipeltävässä Siilissä on tarjolla sekä luentoja että luentoja ja toimintaa yhdisteleviä workshoppeja.

Workshop: Lantionpohja

2024

  • Lantionpohjan lihasten tärkein tehtävä on tukea vatsaontelon elimiä ja toimia virtsan- ja ulosteen pidätyskyvyn mahdollistajana. Hyvä lantionpohjan ja syvien vatsalihasten tuki korostuu raskausaikana, synnytyksessä sekä synnytyksestä palautumisessa, mutta lantionpohjan terveyteen ja kuntoon on hyvä kiinnittää huomiota, vaikka edellä mainitut eivät olisi ajankohtaisia. Lantionpohjan toiminnan häiriöitä on monenlaisia ja esim. virtsankarkailua voi olla hankala ottaa puheeksi ja sitä saatetaan hävetä aivan suotta! Workshopissa käydään läpi yleisimmät lantionpohjan toiminnan häiriöt ja mitä häiriötilanteessa voi tehdä. Workshopissa opit, miten lantionpohjan lihaksia voi vahvistaa ennen raskautta ja raskauden aikana ja miten kuntoutus alkaa synnytyksen jälkeen. Vaikka lantionpohjan kuntoutus synnytyksen jälkeen olisi jäänyt useammaksi vuodeksikin, ei ole liian myöhäistä aloittaa sen kunnosta huolehtimista nyt.

Lämpimästi tervetuloa workshoppiin juuri sellaisena kuin olet!

Workshopin aihealueet:

- lantionpohjan tehtävä

- lantionpohjan toiminnan häiriöt

- lantionpohjan vahvistus raskausaikana

- lantionpohjan kuntoutus raskauden ja synnytyksen jälkeen

Luennon lomassa tehtävät harjoitukset:

- Lantionpohjan kesto- ja maksimivoimaharjoitukset

- Lantionpohjan rentoutusharjoitus


Ota yhteyttä jos olet kiinnostunut tästä luennosta: info@vipeltavasiili.fiWorkshop: Vauvahieronta

2024

Vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta on lempeä ja tehokas tapa hoitaa vauvaa. Vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta auttaa mm. vauvan itkuisuuteen, vatsavaivoihin (ummetus, ilmavaivat), imetysongelmiin, levottomiin öihin, refluksioireisiin, koliikkiin ja vauvan jumeihin ja kireyksiin, joita synnytys usein aiheuttaa. Vauvan kehon kireydet ja jumit voivat vaikuttaa myös imetykseen. Vaikka ei mitään ns. ongelmaa olisikaan, vauvahieronnasta saa ihanan ja lempeän keinon toteuttaa uudenlaista vuorovaikutusta vauvan kanssa kotonakin. Vauvahieronta antaa ihanaa yhteistä aikaa vauvan kanssa ja vauva saa paljon positiivisia kehokokemuksia hieronnasta. Workshopissa opit tekemään vauvallesi koko kehoa hellivän ihanan vauvahieronnan sekä opit tärkeimmät heijastepisteet, joilla voit helpottaa esim. vauvasi vatsavaivoja. Workshopista mukaan saat kotiohjeet.

Kurssille voit tulla terveen 2vk-11kk vauvan kanssa, kun viimeisimmistä rokotuksista on kulunut 3 päivää.

Ota yhteyttä jos olet kiinnostunut tästä worshopista: info@vipeltavasiili.fi


Workshop: Synnytysvalmennus

2024

Synntysvalmennuksessa käydään läpi teoreettinen pohja, mitä kehossa tapahtuu missäkin synnytyksen vaiheessa ja sen jälkeen. Käymme läpi synnytyksen fysiologiaa sekä harjoittelemme miten synnyttäjä voi itse helpottaa omaa oloaan liikkuen ja hengittäen. Kokeilemme mukavia asentoja ja yksinkertaisia kivunlievityskeinoja sekä keskustelemme osallistujia askarruttavista, synnytykseen liittyvistä kysymyksistä. Valmennus on upea tilaisuus myös yhdessä partnerin kanssa valmistautua tulevaan synnytykseen ja vanhemmudeen ensihetkiin. Workshop sopii myös jo synnyttäneille, jotka haluavat oppia enemmän siitä, miten kehoa voi luontaisesti tukea Tilaisuuteen voi osallistua yksin tai yhdessä tukihenkilön/kumppanin kanssa.

Ota yhteyttä jos olet kiinnostunut tästä valmennuksesta: info@vipeltavasiili.fi