Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Vipeltävän Siilin kuvataidepaja

KUVATAIDEPAJA PERHEILLE

Tässä taidetyöpajassa vanhemmat ja lapset (vauvat, vaaperot ja taaperot) pääsevät taiteilemaan värien maailmaan. Osallistujat saavat kokeilla millaista kuvataidetta syntyy paperille kun levittää maalia käsin, lehtipainalluksella, pensselillä tai erilaisten harjojen sekä sienien avulla.

Käytämme lapsille ja vauvoille sopivia värejä, joita voi myös maistella ja turvallisia välineitä kurssilla.

Taiteen tekeminen on ihana perheen, vanhemman ja lapsen luova hetki, joka vahvistaa vuorovaikutusta. Lisäksi innostus yhteiseen taiteiluun voi tulla mukaan kotiin hienojen taideteosten kanssa. Ryhmässä toimiminen opettaa sosiaalisuutta ja toisten huomioimista jokaisen ikätasolle sopivasti.

Kuvataidepaja pidetään salissa lattialla ja tilassa on mahdollista leikkiä ja temppuilla myös laadukkailla leikkivälineillä, jos taiteilun välillä kaipaa vapaata tekemistä.

Lisäksi voi aina käydä rauhassa imettämässä ja syömässä eväitä viihtyisässä aulatilassa. Ja wc-tiloista löytyy hoitopöytä. Wc-tiloista löytyy myös suihku, jos lapsi tarvitsee isompaa pesua taidehetken lopussa. Suosittelemme ottamaan maalaukseen sopivat vaatteet päälle tai maalaamaan esim. vaippasiltaan.

Ohjaajana Laura Pentzin.

Ilmoittaudu täältä:

TIISTAI