Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Vipeltävän Siilin käsityöpaja

KÄSITYÖPAJA PERHEILLE

Käsityöpajassa vanhemmat ja lapset (vauvat,vaaperot ja taaperot) pääsevät yhdessä luomaan omin käsin siiliaiheisia käsitöitä.

Kotoa voi ottaa mukaan vanhan pipon tai paidan, jota “tuunaamalla” tehdään hauska ja värikäs uusi luomus.

Lisäksi kaikki pääsevät yhdessä tutustumaan savesta muotoiluun ja suloisten ja hassujen siilien tekemiseen. Savi on erittäin turvallista materiaalia myös pienten taiteilijoden käsiin.

Taiteen tekeminen on ihana perheen, vanhemman ja lapsen luova hetki, joka vahvistaa vuorovaikutusta vanhemman ja lapsen välillä. Lisäksi innostus yhteiseen taiteiluun voi tulla mukaan kotiin hienojen taideteosten kanssa. Ryhmässä toimiminen opettaa sosiaalisuutta ja toisten huomioimista jokaisen ikätasolle sopivasti.

Taidepaja pidetään salissa lattialla ja tilassa on mahdollista leikkiä myös laadukkailla leikkivälineillä, jos välillä kaipaa vapaata tekemistä.

Lisäksi voi aina käydä rauhassa imettämässä ja syömässä eväitä viihtyisässä aulatilassa. Ja wc-tiloista löytyy hoitopöytä. Wc-tiloista löytyy myös suihku, jos lapsi tarvitsee isompaa pesua taidehetken lopussa. Suosittelemme asuksi essua tai vaatteita, jotka voivat mennä likaisiksi. Työpajassa voi olla myös vaippasiltaan.

Ohjaajana Laura Pentzin

KÄSITYÖPAJA , 1 krt, tiistaina klo 11.00-12.15 24.10. /LP