Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Isä-taaperotemppuilu

Tämä tunti sopii yli 1-vuotiaille taaperoille isänsä tai muun huoltajan kanssa.

Tunti pohjautuu pistetyöskentelyyn, jossa on eriytettyjä ohjeita eri motorisen kehityksen vaiheessa oleville temppuilijoille.

Suositusikä kurssille on 1–2 vuotta.

Temppuilu kehittää taaperon ja isän koordinaatiota, kehonhallintaa sekä tietysti taaperon ja aikuisen yhteistä vuorovaikutusta. Kaikki tunnin harjoitukset ovat yhteisiä lapselle ja isälle; myös aikuinen saa tunneilla kevyttä liikuntaa. Tunti on ennen kaikkea hauskaa yhdessä tekemistä ja temppuilua. Yhteisessä harrastuksessa taapero saa kokemuksia erilaisten liikkeiden ja temppujen vaikutuksista omaan kehoon. Yhteinen liikkuminen vahvistaa taaperon kehotietoisuutta ja antaa vanhemmalle uutta varmuutta sekä monipuolisuutta lapsen käsittelyyn.

Kurssilla harjoittelemme akrobatiaa, tasapainoilua ja liikkumista musiikin tahdissa. . Teemme tunneilla myös välinekokeiluja mm. huiveilla, vanteilla, palloilla ja leikkivarjolla. Lisäksi yhdistämme loruja temppuiluun. Kurssi etenee valmistelevista liikkeistä kohti vaativampia yhteisiä temppuja. Kaikissa kurssin tempuissa etenemme taaperoiden ja vanhempien ehdoilla. Jokaisen tunnin aluksi teemme yhdessä lämmitteleviä ja valmistelevia harjoituksia. Kurssilla tärkeintä on tunne turvallisuudesta ja vanhemman varmuudesta omaan osaamiseensa sekä tietenkin hauska yhdessäolo. Oletteko valmiit kuperkeikkaan, lentokoneeseen ja kärrynpyörään?

Tunti sopii jatkokurssiksi isä-vauvatemppuilulle, mutta tunnille voi tulla myös ilman aiempaa taustaa. Eritasoiset temppuilijat on huomioitu eriytettyjen ohjeiden myötä.

Tervetuloa mukaan vauhdikkaalle tunneille!

Ilmoittaudu kursseille:

SUNNUNTAI